Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, véget ért az angol boksz egyik legizgalmasabb története. A taxisofőrként dolgozó Martin Rogan ugyanis számos nagyszerű győzelem után a Sam Sexton elleni fantasztikus csatában elvesztette veretlenségét.

A profiboksz.hu beszámolója szerint az Audley Harrisont és Matt Skeltont is legyőző 38 éves északír nehézsúlyú a szokásoknak megfelelően nagy lendülettel kezdett és több kemény bombát elhelyezett Sexton fején.

A kissé megzavart ellenfél azonban bátran válaszolgatott Rogannak, akin többször is átszaladtak a meglepő kontrák. A fordulatos meccs a 8. menetig tartott, amikor is pontozással valószínűleg vezető Rogan szeme annyira csúnyán bedagadt, hogy a mérkőzésvezető leléptette őt.

Ezzel a kudarccal a taxisofőr elvesztette nemzetközösségi bajnoki címét és a WBO ranglistáján elfoglalt 11. pozíciója is veszélybe került.

Az előmérkőzések során az olimpiai bajnok James DeGale nagyon meggyőző produkciót nyújtott második meccsén. A kiváló felépítésű nagyközépsúlyú bokszoló előbb padlóra küldte a veretlen Jindrich Kubint, majd pedig többször is megrogyasztotta, amíg a mérkőzésvezető beszüntette a kilátástalan küzdelmet. DeGale ezzel az 1. menetes TKO-val csattanós választ adott kritikusainak.

Az amatőr világbajnok Frankie Gavin második profi meccsét és idő előtt abszolválta, miután a mérkőzésvezető kissé elhamarkodottan leléptette a kellemetlen Mourad Fraremat a 3. menetben.