Vágólapra másolva!
A brazil rendőrség gyilkosság alapos gyanúja miatt őrizetbe vette a meggyilkolt korábbi bokszvilágbajnok, Arturo Gatti feleségét.

Egyre több információ lát napvilágot Arturo Gatti szombati meggyilkolásával kapcsolatosan. Az első számú gyanúsított továbbra is az egykori profiboksz-világbajnok felesége, a 23 éves Amanda Rodrigues.

A Profiboksz.hu szerint a rendőrség gyakorlatilag kizárta, hogy harmadik fél is érintett lenne az ügyben, a család ugyanis a szálloda második emeletén lakott, a lakásba mindössze egy ablakon keresztül lehetett volna bejutni, de a biztonsági kamerák semmit nem rögzítettek.

Új információ, hogy a pár pénteken este egy bárban mulatott, ahol komoly nézeteltérésbe keveredett egymással, majd Gatti az utcán ellökte feleségét, aki kisebb sérüléseket szenvedett.

A bunyós egy taxival ment akkor haza a 10 hónapos lányával együtt, a feleség később érkezett meg a gyilkosság helyszínére, a bérelt szállodai apartmanba.

A rendőrség szerint az erősen ittas Gattit hátulról egy konyhakéssel szúrta nyakon a neje, majd egy szíjjal megfojtotta a magatehetetlen bokszolót. A brazíliai rendőrség várhatóan még két hétig vizsgálódik az ügyben.