Vágólapra másolva!
Több hírességgel együtt Mike Tyson is a helyszínen tekintette meg a Vitalij Klicsko-Chris Arreola összecsapást: bár a korábbi nehézsúlyú világbajnok jó barátja az ukránnak, nem fukarkodott a kritikákkal.

"Klicsko tavaly két menet alatt befejezte volna ezt a meccset, nagyon meglepődtem, hogy ilyen hosszúra nyúlt a találkozó" - nyilatkozta Tyson, aki szerint Klicskón egyértelműen az öregedés jelei látszottak. "Mind emberek vagyunk és öregszünk, ezért tarthatott eddig ez a találkozó. Vitalij megöregedett, nagyon meglepett, hogy ennyire leengedett kezekkel bokszolt."

Tyson szerint Vitalij még ezzel a teljesítménnyel is jó ideig uralhatja a nehézsúlyt, nem lát esélyt arra, hogy bárki is meg tudja szorongatni visszavonulásáig.

Egy német újság is írt a Klicsko testvérekről, a lap állítása szerint Vlagyimir és Vitalij gyakorlatilag tökélyre fejlesztették a pénzcsinálás művészetét és ezzel minden idők legsikeresebb európai bokszolói lettek. A testvérek nagyjából hét és tízmillió euró között keresnek meccsenként, amelyben jelentős szerepet játszik az RTL televíziótól kapott hárommillió eurós jogdíj. A két világbajnok jelentős bevételeket könyvelhet el a reklámokból is, ezek éves szinten 6-7 milliót hoznak a konyhára - írja a profiboksz.hu.