Vágólapra másolva!
David Haye és Nyikolaj Valujev hétvégi bokszmérkőzése előtt a brit kihívó fáradhatatlanul zúdítja tahó megjegyzéseit az orosz világbajnokra. Legutóbbi nyilatkozatában főleg Valujev szőrzetével foglalkozott.

"Legszívesebben bevinnék magammal egy fűnyírót a szorítóba, hogy használjam, mielőtt összecsapok vele" - mondta a korábbi cirklósúlyú bajnok. "Mindenki a méreteivel van elfoglalva, de vajon azt is látják, milyen szinten szőrös ez a fószer? Ez az, amit a legkevésbé várok, hogy ezzel a sok burjánzó szőrrel nézzek szembe. Nem épp szép látvány, főleg, ha még az izzadtság is elkezd dőlni belőle. A gyantázást javasolnám, de az elég sok időt venne igénybe, így talán a fűnyíró lenne a legjobb megoldás. A világ legegyszerűbb dolga ezt a meccset promótálni, ezzel az agyatlannal."

Haye az első emlékeit is Valujevről: "Tizenhat évesen találkoztam vele először. Sokat hallottam már róla, ezért elmentem, hogy megnézzem élőben. Mikor lejött a szorítóból, odamentem hozzá, és ledöbbentem. Nagyon nagy, nagyon szőrös és rendkívül ijesztő jelenség volt. Soha nem gondoltam akkoriban, hogy valaha ki fogok állni ezzel az emberrel. De tizenhárom év eltelt, és most ő a nehézsúly világbajnoka."

www.profiboksz.hu