Vágólapra másolva!
Ismét munkába áll Fritz Sdunek, Erdei Zsolt korábbi ökölvívó-edzője. A tréner tanácsadó lesz az Universumnál, ám mint elmondta: a bokszolók szeretnének továbbra is vele dolgozni, és ő is ezt akarja.

Decemberben egészségügyi problémái miatt hosszabb szabadságra vonult Erdei Zsolt trénere, Fritz Sdunek és úgy hírlett, hogy a jelentős változások előtt álló Universum Box Promotionnál 2010-ben már nem számítanak rá vezetőedzőként.

A nemrég csípőműtéten átesett tréner végül szerződést hosszabbított Hamburgban, felépülése után tanácsadóként tér vissza a csapathoz.

"Abban állapodtunk meg, hogy az új funkciómat az Universumnál egyfajta tanácsadónak fogjuk nevezni, de a bokszolók szeretnének továbbra is velem dolgozni és én is ezt akarom. Nem egészen értem, ahogy a mostani fiatal fickók vezetik a klubot, mindamellett én is közreműködtem ennek a klubnak a felépítésében. Van egy pár vicces ötlet, amivel nem tudok azonosulni, de ezeket majd tisztázzuk, ha majd visszatérek a rehabilitációból" - mondta Sdunek, aki a rehabilitáció után áprilisban tudna ismét bokszedzéseket vezetni.

www.profiboksz.hu