Vágólapra másolva!
Összeházasodott szombaton Radek Stepanek és Nicole Vaidisova, a teniszvilág cseh álompárja. A 31 éves és jelenleg a világranglistán 29. Stepanek Prágában kelt egybe az idén mindössze 21 esztendősen visszavonult Vaidisovával, akivel 2007 óta vannak együtt. Az ifjú ara megfordult a rangsor 7. helyén is, és rövid pályafutása során hat WTA-tornát nyert meg.

A Mladá fronta Dnes internetes oldala szerint az esküvőre a Szent Vitus-székesegyházban került sor, és bár rengeteg sztársportoló - élükön Jaromir Jagr jégkorongozóval - tiszteletét tette az eseményen, meglepetésre nem volt jelen a jelenlegi legjobb cseh teniszező, Tomas Berdych, illetve a Davis-kupa-csapat semelyik tagja sem.

Forrás: AFP

"Nem hívott meg, de tiszteletben tartom a döntését" - kommentálta Berdych a hírt a napilapnak, amely azt is kifogásolta, hogy női oldalról Petra Kvitova, illetve a menyasszony korábbi páros partnere, Lucie Safarova sem kapott meghívást.

Vaidisova márciusban jelentette be visszavonulását. Stepanek korábban az exvilágelső svájci Martina Hingisszel járt jegyben.