Vágólapra másolva!
Utolsó közös sajtótájékoztatóján nem kímélte egymást a WBO/IBF nehézsúlyú világbajnoka, Vlagyimir Klicsko és kihívója, Derek Chisora. Utóbbi szerint az ukrán eddig taxisofőröket vert, Klicsko pedig kijelentette: ő nem Chisora exbarátnője.

A brit bunyós szerint az ukrán világbajnok eddig többnyire taxisofőröket vert meg: "Fiatal és erős vagyok, valódi harcra fogom kényszeríteni Klicskót. Ő most 34 éves, lassú, és már leszállóágban van, én viszont 29 évesen most vagyok a csúcson."

Chisora igyekezett ellenfele önérzetébe gázolni: "Olyan akarsz lenni, mint Ali és a többiek, de a nagyságot nem tudod megvenni magadnak, ugyanis nem vagy nagy bokszoló. Ezért ragadtál le Németországban, és ezért nem kíváncsiak rád sehol máshol. Ezért nem meccselsz Las Vegasban. Senki nem fizet egy petákot sem Vegasban, hogy lásson téged, mivel minden bűzlik körülötted."

Klicsko udvariasan, de iróniával beszélt a britről: "Nagyon különleges figura, remek képességekkel, akit meglehetősen alábecsülnek. Igen szorgalmas bunyós, szóval sok akcióra lehet számítani szombaton. Jobbnak tartom, mint David Haye-t, hiszen nemcsak jól promótálja magát, hanem el is jön a mérkőzésre. Szerintem jól fogja kezdeni a meccset - és igen csúnyán fogja bevégezni."

A barátnője bántalmazásáért jogi felelősségre vont Chisorának keményebb dolgokat is mondott az ukrán: "Én tőled eltérően nem bántok nőket. Csak a vesztesek emelnek kezet egy nőre. Úgy látszik, nem tudod, hol kell az ökölvívást gyakorolni. Elárulom: a szorítóban. Borzalmas ember vagy, de én majd rávezetlek a vezeklés útjára, természetesen világbajnoki cím nélkül. Én nem az exbarátnőd vagyok, aki nem tud visszaütni neked."

Profiboksz.hu