Vágólapra másolva!
Látványos mérkőzésen taszította le trónjáról Jorge Arce a WBO kispehelysúlyú világbajnokát, a Puerto Ricó-i Wilfredo Vazquez Jr-t.

Arce a Pacquiao-Mosley meccs köré épülő gála felvezető programjában csapott össze a korábban Bedák Zsoltot is legyőző Vazquezzel, aki jól kezdte a mérkőzést, ugyanis már a negyedik menetben padlóra küldte kihívóját.

Akik ismerik Arcét, azok tudják, hogy vérbeli harcosról van szó, akit sosem szabad leírni, és a 31 éves mexikói bunyós ezúttal is - szó szerint és képletesen - felállt a padlóról, és a tizenkettedik, záró menet végére felőrölte az elfogyó világbajnokot, akit egy elsöprő ütészáport követően edző-édesapja mentett meg a nagyobb veréstől, miután feladta a küzdelmet.

Videó az utolsó három menetről:


Ezzel az értékes TKO-győzelemmel Arce kislég-, és harmatsúly után kispehelysúlyban is világbajnoki címet szerzett, azonban mivel légsúlyban csak ideiglenes címet birtokolt, így vélhetően nem ő kerül be az almanachokba úgy, mint az első olyan mexikói ökölvívó, aki négy súlycsoportban is teljes jogú világbajnoki címet szerzett.