Vágólapra másolva!
Három bokszoló is kiütéssel nyert a hétvégén az alacsonyabb súlycsoportokban, a legsúlyosabb csapást Rico Ramos mérte ellenfelére. A nehézsúlyú Chris Arreola tíz menetben győzte le Friday Ahunanyát.

Óriási meccsen védte meg WBA könnyűsúlyú világbajnoki címét Brandon Rios. A mexikói bunyós a kőkemény Urbano Antillonnal vívott hárommenetes villámháborút. A meccset mindkét fél hatalmas ütésekkel kezdte, igazi nyílt küzdelem alakult ki. A teljesen kiegyenlített találkozó a harmadik menetben vett fordulatot, amikor Rios elkapta kihívóját és kétszer is padlóra küldte őt, amiből a második már véglegesnek bizonyult.


A negyedik menetben kiütötte Tomas Villát és ezzel első ízben védte meg WBC pehelysúlyú világbajnoki címét Jhonny Gonzalez. A mexikói bunyós egy hatalmas jobbossal küldte pihenni kihívóját.

A veretlen egyesült államokbeli bokszoló, Rico Ramos lett a WBA kispehelysúlyú világbajnoka, miután reménytelen helyzetből kiütötte a hetedik menetben a magabiztosan vezető Akifumi Shimodát (a videón 2:30-nál, lassítva 4:25-nél). Shimoda megpróbált még feltápászkodni a padlózása után, de nagyot esett, majd magatehetetlenül elterült a földön.

Kemény tízmenetes meccsen van túl Chris Arreola. A mexikói nehézsúlyú pontozással győzte le Friday Ahunanyát.