Vágólapra másolva!
A tervek szerint december 17-én, Svájcban a WBA nehézsúlyú világbajnok Alekszander Povetkin ellen lép szorítóba a 48 éves Evander Holyfield, aki azt állítja, nem a megélhetés miatt bokszol még mindig.

"Azért csinálom, mert imádom az ökölvívást" - idézi a Profiboksz.hu a korábbi vitathatatlan bajnokot. "Meg akarom szerezni pályafutásom ötödik világbajnoki címét, ez az én nagy álmom. Nem mentem csődbe, a házam még mindig az enyém, semmi pénzügyi problémám nincs. Azt mondják, 109 szobás palotám van, de ez csak akkor igaz, ha minden WC-t és lukat beleszámolnak" - mondta Holyfield, aki Mike Tysonról és az 1997-es hírhedt meccsükről is elmesélt egy történetet.

"Tyson gyorsan ki akart végezni, és félt, hogy esetleg a padlón végzi, ezért jobbnak látta, ha megharapja a fülemet. Egy héttel később, New Yorkban, egy kosárlabdameccsen összefutottunk a liftnél. Mike azonnal megkérdezte tőlem: 'Hé minden oké, jól vagy?' A maga módján így kért bocsánatot. Mindenki azt várta körülöttünk, hogy majd egymásnak esünk a liftben. De miért tettük volna? Én 35, Mike 25 milliót keresett az alatt a 9 perc alatt. Miért verekednénk csak úgy egymással?".