Vágólapra másolva!
Mivel a kereskedelmi csatornákat nem érdekli Erdei Zsolt szilveszteri IBF-címmeccse Tavoris Cloud ellen, várhatóan a közszolgálati tévéhez kerül a találkozó.

"Erdei univerzumos éveiben nagyon fontos volt számunkra a boksz, de azokat a meccseket Európában, az esti órákban rendezték. Amerikában magyar idő szerint hajnali négy óra körül lép ringbe Madár, ezért nem érdemes közvetítenünk" - idézte a Borsonline.hu Kolosi Pétert, a RTL programigazgatóját. A lap szerint a TV2 hasonló okok miatt nem érdeklődik a lehetőség iránt.

A cikk szerint a közszolgálati csatorna viszont a nyári Klicsko-Haye találkozó sikerén felbuzdulva szívesen műsorára tűzné a találkozót, és ebben együttműködne a Sport Tv-vel. "Akkor többen nézték a Duna Televíziót, mint az RTL Klubot. Most is hasonló sikerre számítunk, ráadásul felvételről is leadnánk a meccset" - mondta Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztője.

A kaliforniai ökölvívógálán Erdei Zsolt a címvédő amerikai Tavoris Clouddal mérkőzhet meg a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) félnehézsúlyú világbajnoki övéért. A két veretlen bokszoló magyar idő szerint január 1-jén hajnalban fog összecsapni Anaheimben.