Társoldalunk:

Melyik teniszezőnek van a legjobb nője?

2012.01.26. 11:32

Vasárnapig kiderül, hogy ki nyeri az Australian Open férfi döntőjét, a legjobb négy közé a jelenkor legjobbjai kerültek be: Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic és Andy Murray. A viadal hivatalos honlapja a top négy játékos élete párját is beleértve összegyűjtötte a tíz legszebb teniszezőfeleséget és -barátnőt. Szavazzon arra, akit a legvonzóbbnak talál!

1. Miroslava Vavrinec, azaz Mirka Federer a svájci szupersztár, Roger Federer egykori PR-menedzsere volt, most már a házaspár kétéves ikerlányainak az édesanyja. Mirka és Roger a 2000-es sydneyi olimpián lett egy pár, az esküvőjük 2009 áprilisában volt.

Forrás: AFP/Leon Neal

 

2. Lleyton Hewitt és párja, Bec a 2005-ös Australian Open óta elválaszthatatlanok. Az ausztrál teniszező a Marat Szafin elleni elveszített döntő utáni éjszakán kérte meg a színésznő Bec Cartwright kezét. Sydneyben és a Bahamákon is van egy nagy házuk, és három kislányt nevelnek. Az FHM címlapján is megfordult már.

Forrás: AFP/Clive Brunskill

 

3. Andy Roddick hiába nyerte meg a US Opent 2003-ban, a feleségére egy sportmagazinban többen voltak kíváncsiak. Nem csoda: Brooklyn Decker a Sports Illustrated népszerű bikinis különkiadásának a címlapján mutatta meg bájait 2010-ben. Előtte egy évvel volt a pár esküvője.

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

 

4. Jelena Risticet már eljegyezte Novak Djokovic, és a szerb csillag minden meccsén jelen van.

Forrás: AFP/Peter Parks

 

5. Maria Francisca `Xisca' Perello a teljes neve Rafael Nadal régi szerelmének, aki szintén mallorcai, és közgazdaságtanból diplomázott. Xisca ritka vendég a teniszmeccseken, igaz, a Roland Garrost és a Wimbledont ritkán hagyja ki.

Forrás: AFP/Glyn Kirk

 

6. Andy Murray párja nem véletlenül fordult meg a teniszpályák környékén, hiszen apja az ismert edző, Nigel Sears, aki jelenleg a volt női világelső Ana Ivanoviccsal dolgozik.

Forrás: AFP/Adrian Dennis

 

7. Bernard Tomic 21 éves barátnője, Donay Meijer a mostani Australia Openen robbant be a teniszfeleségek és -barátnők világába, a fotósok nagy kedvence a most is zajló eseményen. Meijer gyógyszerésznek tanul, és modellként dolgozik.

Forrás: AFP/Paul Crock

 

8. Janko Tipsarevic 2011-ben tört be a legjobb tíz közé a világranglistán, de már előtte elnyert egy top tízes feleséget, Biljana Sesevicet, aki korábban televíziós műsorvezetőként dolgozott. Az álompár 2010-es lagziján az egész szerb Davis-kupa-csapat is jelen volt.

Forrás: AFP/Getty Images/Andrew H. Walker

 

9. Tommy Haas felesége a színésznő/modell Sara Foster, akit az 90210 és a Törtetők című sorozatokból ismerhetnek a nézők. Kislányuk egyéves.

Forrás: AFP/Getty Images/Jeff Golden

 

10. Radek Stepanek 18 hónapja vette el Nicole Vaidisovát, aki szintén neves teniszező, 2007-ben elődöntős volt az Australian Openen.

Forrás: AFP/William West