Vágólapra másolva!
Szeles Mónikával szeretne bemutató mérkőzést játszani Belgrádban Novak Djokovic. A szerb világelső teniszező úgy nyilatkozott, Szerbia örülne, ha az újvidéki születésű klasszis visszatérne akár csak egy meccs erejéig is abba az országba, amelynek színeiben sikereket ért el.

Ha megvalósul Novak Djokovic terve, akkor a világelső Belgrádban pályára léphet az újvidéki születésű Szeles Mónika ellen. A két csillag pár nappal ezelőtt Londonban találkozott egymással.

"Sűrűn szoktunk egymással beszélni, Londonban is találkoztunk, de csak néhány percre, így arra nem maradt elég időnk, hogy hosszasan elbeszélgessünk. Az Egyesült Államokban élő Mónika az édesanyjával érkezett, de én azonnal kihasználtam az alkalmat, hogy meghívjam Belgrádba, ahol egy bemutató mérkőzést is lejátszanánk" - idézte Djokovicot a VajdaságMa hírportál.

Djokovic hozzátette, Szerbia nagyon szeretné, hogy Szeles visszatérjen abba az országba, amelynek színeiben a legnagyobb sikereit érte el.

"Mónikának is mondtam, hogy a Szerbiában élők nagyon várják, hogy ismét láthassák őt, hiszen sok jelentős tornát Jugoszlávia színeiben nyert meg, s mindenki tudja, hogy Újvidéken született."