Vágólapra másolva!
Nem bírta kivárni, hogy elkezdődjön a bokszmeccs, Dereck Chisora már a pénteki mérlegelésen megütötte szombati ellenfelét, Vitalij Klicskót.

A 27 éves brit kihívó már a közös edzésen is azt nyilatkozta, hogy a nyolcadik menetben kiüti a nála 13 évvel idősebb ukránt a WBC nehézsúlyú világbajnoki címéért kiírt meccsen, a pofonosztást pedig már a mérlegelésen elkezdte. A videón 0.40-nél látható a pofon:


"Ezt visszakapod szombaton, a ringben rendezem le veled, ahol móresre tanítalak" - mondta a 110,5 kilóval mérlegelt Klicsko a 109,4 kg-os ellenfelének.

Chisora edzője, Don Charles sem tudta hova tenni tanítványa tettét: "Ez elfogadhatatlan" - kommentálta röviden. "Nem egy előre megbeszélt dolog volt, mi is csap kapkodtuk a fejünket" - mondta Francis Warren, Chisora menedzsere, majd hozzátette: "Tőle mindig várhatunk valami váratlant, de ezzel talán túlment egy határon. Senki nem akarta ezt rajta kívül, de már megtörtént, nem tudunk vele mit kezdeni. Most már csak a szombati meccsre koncentrálunk."