Vágólapra másolva!
Szócsatát kezdett egy volt wimbledoni bajnokkal Andy Murray, amiért hisztisnek nevezte, és azt állította, a skót csak taktikázik, nem komoly a sérülése.
Isner közel hat óra alatt vesztett

A Roland Garroson csütörtökön továbbjutó Andy Murray szópárbajba bonyolódott a korábbi wimbledoni bajnok Virginia Wade-del. A skót hátfájása miatt a visszalépést fontolgatta a második fordulós meccsén, Wade viszont jobban sajnálta az ellenfelét, Jarkko Nieminent, akinek szerinte egy hisztis játékossal kellett játszania.

Pedig első szettben Murray alig tudott mozogni, ápolást kért, bukott 6:1-re, majd a folytatásban lassanként javulva behúzta meccset.

"Együtt érzek Murrayvel, de igazából jobban együtt érzek a másik sráccal, mert nem lehet egy ilyen hisztis fazonnal játszani" - mondta a meccset kommentáló Wade.

Murray ingerülten reagált: "Nagyon nagy csalódás ez, legalább megkérdezhetett volna engem. Reggel nem tudtam ráállni a bal lábamra, úgy fájt a hátam."

"Egészen kicsi gyerkkoromtól ismerem, egy edzői csapatban volt a mamámmal, de fogalma sincs, mit éreztem a pályán, hogy mit éreztem húsz perccel a kezdés előtt" - dohogott tovább Murray.

"Nem tudom, mi értelme lett volna szimulálni 1:6, 2:4-nél. Nem látom értelmét egy olyan taktikának, hogy vesztes helyzetbe kerülök, majd megállítom a meccset, aztán valahogy megfordítom az állást" - fejtegette a világranglista-negyedik.

Murray a következő körben a kolumbiai Santiago Giraldóval találkozik majd.