Vágólapra másolva!
Mike Tyson volt nehézsúlyú bokszoló a New York-i Broadwayn is debütált Undisputed Truth (Vitathatatlan igazság) című estjével.

A Longacre színházban mutatták be telt ház előtt a Spike Lee által rendezett egyszemélyes produkciót, amelyben a volt sportoló drogokkal, erőszakkal és alkohollal tarkított életéről mesél. "Nagyszerű este volt" - írta Tyson a bemutatót követően Twitter-oldalán. A közönség hosszú perceken át tapsolt az előadás után. Az életrajzi est társszerzői Tyson felesége, Kiki és Randy Johnson hollywoodi színműíró-rendező. A darabbal az ex-bokszoló már Las Vegasban is fellépett.

A híres ex-sportoló, aki fülleharapási botrányával és nemi erőszakért kapott börtönbüntetésével került a bulvárlapok címoldalára, az utóbbi években már belekóstolt a szórakoztatóiparba, nagy sikerrel szerepelt a Másnaposok című filmben, és annak folytatásában is feltűnt. 1992-ben az ökölvívót az indianai szépségkirálynő megerőszakolásának vádjával ítélték el. Három évig ült börtönben, az erőszakot szabadulása után is tagadta. A nehézsúlyú világbajnoki címet 1996-ban szerezte meg Evander Holyfieldtől, akinek kétszer is megharapta a fülét az 1997-es címmérkőzésen, amiért egy évre eltiltották.