Vágólapra másolva!
Meglepte a Londonban három aranyig jutó kajak-kenusok szövetségi kapitányát Baráth Etele azon megjegyzése, miszerint a jövőben szakáganként szeretnék irányítani a sportágat.

A Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke kedden a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt arról, hogy a szakágak élére külön felelősöket szeretnének kijelölni, emiatt kérdéses, hogy megmarad-e a szövetségi kapitányi poszt.

"Nagyon meglepett, hogy a nyaralásom alatt ezt látom az interneten" - reagált a Nemzeti Sport megkeresésére Storcz Botond, aki nemrég jött haza Törökországból. "A műhelyek jól dolgoztak, megvolt a kellő rivalizálás a csoportok között. A válogatók végeztével pedig ezen műhelyek versenyzői és az érintett edzők összhangban, csapatként tudtak együttműködni, ahogyan én is megtaláltam a hangot a csapattal. Bár a válogatók során akadtak nézeteltérések, ami természetes, az olimpiai felkészülés teljes egyetértésben zajlott, mindenki egy hajóban evezett. A londoni eredményesség, az aranyérmek is minket igazolnak."

Stzorcz úgy fogalmazott, bízik benne, hogy nem a személye ellen szól a tervezet. "Szeretném, ha a négy évvel ezelőtt megkezdett munkának és a jól kiforrott rendszernek lenne folytatása."