Társoldalunk:

Nadal már unja a hátúszást

2012.10.11. 7:31

A térdsérüléssel bajlódó korábbi világelső teniszező, Rafael Nadal hamarosan elkezdené az edzéseket a rehabilitációja helyett.

"Nem akarok konkrét tornát megjelölni a visszatérésemnek. Napról napra haladok. Edzőterembe járok és jelenleg a rehabilitációban fontos úszás is állandó része a mindennapjaimnak" - mondta a spanyol sztár, aki ugyanakkor hozzátette, alig várja, hogy a hátúszás helyett ismét a fonákjait gyakorolja.

Nadal szerint most már sokkal jobban van, mint kihagyása első hónapjaiban, amikor úgy érezte, nem javul a térde. Megjegyezte, az elmúlt hetekben viszont érezhető fejlődést tapasztal a sérült ízületében.

Forrás: AFP

Kérdéses, hogy Nadal ott lehet-e december 27. és 29. között az Abu-Dzabiban sorra kerülő bemutató tornán, amire pedig még kevesebb esély van, hogy részt vegyen a november 5-12. közötti ATP-világbajnokságon és a november 16-18. közötti a Davis Kupa-döntőn.

Nadal legutóbb akkor játszott, amikor Wimbledonban - június 29-én - kiesett a második fordulóban. A 11 Grand Slam-tornán győztes teniszező korábban sem adott meg konkrét időpontot visszatérésére, csak azt jelezte, jövő januárban az Australian Openen reményei szerint már indulhat.

KAPCSOLÓDÓ CIKK