Vágólapra másolva!
Ötvenedik születésnapján mégsem vonul vissza Evander Holyfield. A korábbi cirkáló-, és nehézsúlyú profiboksz-világbajnok ugyan bejelentette, ha péntekig nem kap ajánlatot a Klicsko fivérektől egy összecsapásra, akkor befejezi pályafutását, de ahogy fogalmazott, miután felébredt, jobban átgondolta a dolgot.

Eljátszott a visszavonulás gondolatával, de végül 50 évesen is folytatja pályafutását Evander Holyfield, a cirkáló- és nehézsúlyú ökölvívó-legenda, aki péntekig adott határidőt a Klicsko fivéreknek, hogy megkeressék őt egy ajánlattal

Azonban egy nappal a nagy forduló előtt meggondolta magát: "Már mindenkivel tudattam, hogy vissza fogok vonulni, de miután felébredtem, jobban átgondoltam a dolgot és úgy döntöttem, maradok még. Az ökölvívásban vagyok a legjobb, csak ehhez értek. Klicskóék viszont nem fognak velem kiállni, ehhez minden joguk megvan. Ha nem kapok bajnoki meccset, akkor várok tovább. Egyszer valaki úgyis megveri őket, és akkor majd kiállok a győztessel. Tudom, hogy legyőzhetem őket, akárkit meg tudok verni" - idézte a bokszolót a Profiboksz.hu.