Vágólapra másolva!
Az orvosok agyhalottnak nyilvánították Hector "Macho" Camachót, akit a hét elején ért fegyveres támadás - adta hírül a Profiboksz.hu.

Az egykori négyszeres világbajnok Puerto Ricó-i ökölvívó utasként ült egy autóban, amelyre egy másik járműből tüzet nyitott egy ismeretlen személy, állon és fejen is eltalálták, ez utóbbi lövés pedig akkora roncsolást okozott, hogy Camacho agyműködése teljesen leállt. A kórházban egyelőre megvárják, hogy a családtagok elbúcsúzhassanak tőle, majd minden valószínűség szerint pénteken lekapcsolják az őt életben tartó gépeket.

Forrás: AFP/Rhona Wise

Camacho egykori nagy ellenfelét, Julio Cesar Chavezt lesújtották a történtek: "Nagyon elszomorított, ami történt. Minden idők egyik legjobbja volt, forradalmasította a bunyót. Karizmatikus, bőbeszédű srác volt, a ringben pedig nagyon jó és gyors harcos. Nagyon nyitott személyiség volt, de sajnos elég sok zűrbe keveredett a magánéletében. Jó barátok voltunk, az ellenfeleim közül egyértelműen ő volt a legjobb haverom. Életem egyik legnagyobb meccsét vívtam vele."

Az 50 éves Hector Camacho profi pályafutása során 76 győzelem mellett csupán 6 vereséget szenvedett, és volt 3 döntetlenje is.

Chavez-Camacho:

http://www.youtube.com/v/QwwA3jvl8hg?version=3&hl=hu_HU