Vágólapra másolva!
Jakabos Zsuzsanna olimpikon úszónő is csatlakozott a WWF természetvédelmi szervezet által életre hívott A Föld Órája eseményhez.

Március 23-án egy órára kell lekapcsolni a villanyokat, ennek az eseménynek az egyik nagykövete itthon Jakabos Zsuzsanna, akit az amerikai COED Magazine a londoni olimpia alatt minden idők legdögösebb olimpikonjának választott meg.

Forrás: Just Creative
Forrás: Just Creative

"Igyekszem a hétköznapokban is környezettudatosan élni" - kezdte Jakabos. "Szelektíven gyűjtöm a szemetet, az pedig a neveltetésemből fakad, hogy meg nem fordulna a fejemben bárhol is szemetelni. Arra például betegesen figyelek, hogy ne csöpögjön a csap. De bevallom, hogy nekem is hasznos figyelmeztetés a Föld Órája, mert sokszor égve felejtem a villanyt, de van, aki emiatt otthon rám is szól."

Forrás: Just Creative
Forrás: Just Creative

Jakabos az egyik budapesti bevásárlóközpontban elhelyezett gyűjtőládába leadta a régi gyertyáit, hogy ezzel is hozzájáruljon a szombati rekordkísérlet sikeréhez. A hétvégén ugyanis az ország legnagyobb, ötméteres gyertyáját akarják kiönteni a szervezők. Az eseményen ott lesz Cseh László úszó és Kovacsics Anikó, a Bajnokok Ligája-elődöntős Győri Audi ETO kézilabdázója is.