Vágólapra másolva!
Nem változtat bevonulózenéjén, és 34. profiboksz-mérkőzésén is a Republic Szállj el, kismadár című slágerével érkezik meg a ringbe Erdei Zsolt. A korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú világbajnok szombaton az egymillió dollár összdíjazású négyes torna első elődöntőjében, az orosz Gyenyisz Gracsov ellen bokszol.

"Mindig is nagy tisztelője voltam Cipőnek és a Republic muzsikájának, nem véletlenül választottam annak idején bevonulózenémnek az egyik számukat" - idézte a Blikk Erdei Zsoltot.

"A Szállj el, kismadár egész profi pályafutásomat végigkísérte, minden harcomnak, küzdelmemnek a része volt. Lélekben a barátommal voltam, amikor a kórházban feküdt, és az életéért küzdött. Mélyen megrendített a halálhíre, nagy veszteség mindannyiunknak. Szombaton lélekben Cipő ott lesz velem a ringben, érte is küzdök majd."

Forrás: Erdei Zsolt Menedzsment

Erdei a hét elején utazott el Monte-Carlóba, a négyes torna másik mérkőzésén a dominikai Edwin Rodríguez találkozik a hozzá hasonlóan veretlen argentin Ezequiel Osvaldo Madernával.

A két meccs győztese július 13-án küzd meg egymással, az egymillió dolláros díjon pedig 60:40 százalékos arányban osztoznak.