Társoldalunk:

Gyurta öccse legyőzte Cseh Lászlót

2013.03.29. 21:45

Gyurta Dániel tavaly ilyenkori önmagához viszonyítva bő egy másodperccel jobb időt ért el a Budapest Openen 200 méteres mellúszásban, amelyben a londoni olimpián aranyérmet szerzett. Cseh László 400 vegyesen kikapott Gyurta Gergelytől.

A Komjádi uszodában zajló kétnapos viadal nyitányán a döntőben hatalmas fölénnyel győztes olimpiai, világ- és Európa-bajnok Gyurta Dánielről elismeréssel nyilatkozott Kiss László, a válogatott szövetségi kapitánya. Dicsért másokat is, így a 100 méter pillangón első Pulai Bencét, aki a világranglista negyedik helyére került fel, de kiemelkedőt produkált az Eb-aranyérmes Kapás Boglárka 800 méter gyorson, az Eb-ezüstérmes Bernek Péter pedig 100 méter háton.

A szakvezető ugyancsak elégedetten szólt a hosszú kihagyás után versenyző Európa-bajnok Kis Gergőről, aki nyolc percen belüli idővel ért célba 800 gyorson. Meglepő végeredmény született a férfiak 400 méteres vegyesúszásának a döntőjében, ahol az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok Cseh László kikapott Gyurta Gergelytől, a szám ifi Eb-ezüstérmesétől.

KAPCSOLÓDÓ CIKK