Vágólapra másolva!
Két korábbi úszótársa is megerősítette Szepesi Nikolett állítását arról, hogy fiatal versenyzőként szexuálisan zaklatták őket az uszodában. 

A versenyzéssel már felhagyott, Európa-bajnoki bronzérmes Szepesi Nikolett, aki most 26 éves, a könyvében tett említést arról, hogy 13 esztendősen szexuális zaklatásnak volt kitéve az uszodában. A 83 éves masszőr, Bacsa István magára ismert a leírásból, de a Blikknek tagadta a vádakat, Turi György edző pedig annyit elismert, hogy megpofozta Szepesit, de minden más állítását hazugságnak tartja.

A Blikk most arról ír, hogy két másik lány jelentkezett Szepesinél, hogy alátámasszák azt, amit a könyvében állít. A korábbi úszótárs ezt írta Szepesinek: "Köszönöm, hogy nem írtad le a nevemet. De tudnod kell, minden egyes rám vonatkozó sorban tudtam, rólam van szó. A Cár... azt hiszem, ő az az ember, akinek az emlékétől sosem fogunk megszabadulni. A bántó szavai a mai napig a fülemben vannak, pontosan úgy érzek, mint te, és feltépted a gondosan eltakart sebeimet. Nagyon jól tetted. Én tényleg azt gondolom, arról is ő tehet, ami köztünk történt. Sosem tett rendet. Ahogy Kicsi bával sem. Évekig hoztuk az eredményeket, kifacsartak, kihasználtak, és amikor abbahagytuk, a szövetségtől annyi sem jött, hogy jól van, sok sikert az élethez, b.....tok meg! Köszönöm ezt a könyvet, mert nem csupán a saját fájdalmadat írtad le. Az enyémet is, szókimondóan, bátran, kegyetlenül, megbotránkoztatóan. Ahogy velünk bántak. Mert lehet itt felháborodni, de minden szó igaz. Én tudom ezt. Tehát más is tudni fogja."

Felsorakoznak a lányok Szepesi mögé MTI/Illyés Tibor


Szepesinek a Facebookon egy másik lány is írt (kép a közösségi oldalunkon): "Szia Nikolett! Szeretném megkérdezni, hogy a tegnapi híradóban te adtál interjút az úszómesterrel kapcsolatban? A kérdésem csak azért, mert ha Bacsa István Kicsi bácsiról van szó, akkor igazolni tudom, hogy valós, mivel én is áldozata lettem."

A Magyar Úszó Szövetség vizsgálatot indított az ügyben.

Részlet Szepesi könyvéből

Egyszer, valamiféle gyakorlatot végeztem az edzőteremben, akkor már borotváltam a p...mat, így voltunk ezzel valamennyien, csajok. Lassan ifjú nővé cseperedtünk. Csináltam a gyakorlatot, odajött hozzám a Cár, egy korábbi úszóbajnok társaságában. Lehúzta a melegítőnadrágomat, félrehúzta a fürdőruhámat ott lent, és azt mondta neki: "Nézd már, milyen szépen leborotválta a p...ját!"

Volt egy stábtagunk, egy alacsony, kerti törpeszerű emberke, nagyjából ötven és hatvan között. Na most, ha azt mondom, hogy szexuális játékokat űzött velünk, akkor biztosan nem hiszed el, pedig így volt. Mentünk hozzá kezelésre, és ő a szájába vette a mellbimbónkat, szívta, szopogatta, nyalogatta, aztán csókolgatta, puszilgatta a p...kat is. El tudod ezt képzelni? Elhiszed, hogy ez velünk, sportolókkal, ott az uszodában megtörténhet? Pedig megtörtént. Ez a kis nyáladzó, perverz férfi megkérdezte, hogy megcsókolhatja-e a mellemet. Azt hittem, rosszul hallok, de mire tiltakozhattam volna, már ott volt a szája, a nyála, ott lihegett, aztán levette a fürdőruhát, mintha abban legalábbis nem tudott volna masszírozni, a fenekemet simogatta, a nyelvével érintette, majd a p...mat nyalogatta. Mindjárt hányok.