Vágólapra másolva!
Újabb konfliktusban nyilvánult meg a két nehézsúlyú bokszoló, Vlagyimir Klicsko és Dereck Chisora közötti fesztültség.

A Daily Mail arról számolt be, hogy az egyaránt Ibizán nyaraló Klicsko és Chisora egy éjszakai bárban összetalálkozott, és kisebb balhéba keveredett. Az incidens egy kézfogással indult, ám végül a kidobóknak kellett szétválasztani a két bunyóst.

"Nincs sok mondanivalóm az egészről. De ha rajtam múlik, ezeknek a fivéreknek nem lesz nyugodt nyaralása" - mondta Chisora az esetről. "Jó móka volt, nincs okom panaszra." A brit leszögezte, hogy ő a legjobb ellenfél a Klicsko-testvérek számára. "Én és Vlagyimir, az egész világ ezért a meccsért kiált. De mindkettejüket akarom, nem érdekel, hogy melyik jön."

Vlagyimir Klicsko egészen máshogy kommentálta a hírt. "Megdöbbenve hallottam a médiában megjelent sztorikat" - mondta az ukrán klasszis. "Profi ökölvívó vagyok, és kizárólag a szorítóban engedem el az ökleimet. Chisora magatartászavaraival pedig a jövőben sem kívánok többet foglalkozni."

A két ökölvívó közötti feszültség tavaly februárban is megmutatkozott, amikor Dereck Chisora az idősebb Klicsko, Vitalij ellen bokszolt, és a meccs előtti bemutatásnál leköpte Vlagyimirt. Az összecsapást pontozással Vitalij Klicsko nyerte.