Vágólapra másolva!
A világklasszis kajakosokat edző Fábiánné Rozsnyói Katalin keretében továbbra is vannak kiadó helyek, de nem feltételek nélkül. A szakember szigorú szavakkal üzent a jelentkezőknek.

"Itt elsősorban az új jelentkezőnek kell áldozatot hoznia ahhoz, hogy elhiggyük, beleillik az elképzeléseinkbe. Sokan felfogták már, hogy nem nekem van szükségem a versenyzőkre, hanem nekik van szükségük rám" - idézte a Nemzeti Sport az edzőt.

Fábiánné csapatában jelenleg nyolcan készülnek, a háromszoros olimpiai bajnok győri Kammerrer Zoltán mellett további hét versenyző. A tréner korábban jelezte, hogy akár tíz-tizenegy fős csapatot is elbír, legutóbb Kucsera Gábor jelentkezett nála.

"Nem bántam vele kesztyűs kézzel" - mondta Fábiánné. "Elmondtam neki, lehet, hogy valaha volt valaki, de most nullán van. És ha akar még magának jövőt, felejtse el itt nekem ezt a celebkedést, nőjön be a feje lágya, mert én vagyok az utolsó lehetősége."

A szakember elmondta, Kucsera érkezése még nem biztos, más jelentekezők is vannak a kiadó helyekre. A jelölteknek át kell igazolniuk, mert Kammerer kivételével csak vasasos versenyzőket hajlandó edzeni.

Fábiánné azt is elmondta, más kluboknál a versenyzők irányítják az edzőket, ez nála elképzelhetetlen. "Itt bizony én irányítok! Aki ide tart, jó ha ezt eszébe vési."