Köldökig dekoltált ruhában ünnepelt a gyorskorcsolyázó

Olga Graf orosz gyorskorcsolyázó
Russia's Olga Graf celebrates after competing to win the bronze medal in the Women's Speed Skating 3000m at the Adler Arena during the Sochi Winter Olympics on February 9, 2014. Dutch speed skater Ireen Wust powered to victory in the women's 3,000m on Sunday, stealing gold from defending Olympic champion Martina Sablikova. AFP PHOTO / JUNG YEON-JE
Vágólapra másolva!
Az orosz gyorskorcsolyázó, Olga Graf bronzérmet nyert a szocsi téli olimpián, és az ünneplés során derült ki, hogy nem vett semmit a dressze alá.

Graf bronzérme meglepetésnek számított a női gyorskorcsolyázók 3000 méteres versenyében, valószínűleg őt magát is némileg váratlanul érte, és a tiszteletkör alatt a dresszét szinte a köldökéig lecipzározta. Ekkor derült ki, hogy a ruhája alatt nincs semmi, sem felső, sem melltartó.

"Teljesen elfeledkeztem arról, hogy nincs a ruha alatt semmi. Nagyon jó dresszeink vannak, viszont az a hátránya, hogy annyira szűk, hogy az ember alig kap benne levegőt, és alig várja, hogy levehesse. Csak utólag jutott eszembe, hogy felkerülhetek a YouTube-ra az eset miatt" - nyilatkozta Graf.

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je