Vágólapra másolva!
A Chris Arreola elleni technikai KO-val gyűjtötte be a Vitalij Klicsko által hátrahagyott, betöltetlen WBC nehézsúlyú világbajnoki címet Bermane Stiverne.

A haiti származású, de kanadai állampolgárságú Stiverne Los Angelesben adott visszavágási lehetőséget Chris Arreolának, akit tavaly áprilisban pontozással vert. A találkozót a várakozásoknak megfelelően Arreola kezdte agresszívabban, míg Stiverne főként a kontrákra épített.

Az akciódús összecsapás a 6. menetben vett drámai irányt, miután Stiverne egy gyilkos, halántékra mért ütéssel padlóra küldte Arreolát. Az amerikai-mexikói öklöző rogyadozó lábakkal, de felállt, és jelezte, készen áll a folytatásra.

A meccset eldöntő hatodik menet:

Stiverne vérszagot érezve azonnal támadásba lendült, és kemény bombákkal kínálta meg a láthatóan roggyant Arreolát, akire pár másodperc múlva újra számolni kellett, majd nem sokkal később Jack Reiss vezetőbíró technikai KO-val leléptette Arreolát.

Stivernének pályafutása 26. meccsén ez volt a 24. győzelme, ezek közül a 21., amikor nem kellett végigbokszolnia az előírt menetszámot.

www.profiboksz.hu