Agassi az összes trófeáját összezúzta

ACTOR SMILING PLAYER TENNIS
US tennis star Andre Agassi poses wih his girlfriend Brooke Shields at Johannesburg International airport 07 December after their arrival. with his wife,actress Brooke Shields .Agassi is here to take part in next weeks Nelson Mandela tribute tennis challenge in Cape Town.
Vágólapra másolva!
Brooke Shields színésznő az önéletrajzában azt írta, akkori barátja, André Agassi annyira nem bírta elviselni, hogy egy Jóbarátok-részben az egyik szereplővel enyeleg, hogy dúlva-fúlva elhagyta a felvétel helyszínét, hazament, és összetörte az összes trófeáját. 

Shields a népszerű sorozatban a színész Joey (Matt LeBlanc) mániákus rajongóját alakítja, és egy jelenetben nyalogatja és bekapja Joey ujját egy étteremben.

A felvételt végignézte Andre Agassi is, és annyira kiborult a látottakon, hogy kocsiba vágta magát, hazahajtott Los Angelesből Las Vegasba, és szisztematikusan összetörte az összes tenisztrófeát, amit valaha nyert. „A többiről nem is beszélve köztük volt a Wimbledonban és a US Openen nyert trófea is” – írja Shields.

Itt még teljes a boldogság Forrás: AFP/Trevor Samson

A színésznő a történtek ellenére nem sokkal később hozzáment a súlyos metamfetamin-függőséggel küzdő Agassihoz. Az önéletrajzában már azt írja, ez hiba volt, hiszen már akkor látnia kellett volna, mennyire nem illenek össze a teniszezővel.