Michael Phelps állítólagos barátnője férfinak született

Intim, Michael Phelps barátnője
Vágólapra másolva!
A magát a 18-szoros olimpiai bajnok úszó, Michael Phelps barátnőjének nevező Taylor Lianne Chandler a Facebookon közölte a világgal, hogy férfiként született, és húszévesen operáltatta át magát nővé.

A negyvenegy éves amerikai nő bevallotta, interszexuálisként (férfi nemi szervvel, de herék nélkül, illetve méhvel, de petefészek nélkül) született, és férfiként, David Roy Fitch néven anyakönyvezték. Tinédzserként tesztoszteronblokkolókat szedett, majd huszonévesen operáltatta magát nővé.

"Sosem voltam férfi, sosem éltem férfiként. Senki sem mondhatja, aki ismer, hogy férfiként tekintene rám, vagy rendelkezhet olyan fotóval, ami ezt bizonyítja" – írta bejegyzésében Chandler.

Állítása szerint augusztusban ismerte meg Phelpst, szeptemberben pedig a Baltimore Ravens NFL-csapatának stadionjában szeretkeztek a meccs félidejében. Állítólagos nemi életüket amúgy is sokat méltatta, mondván: "Fantasztikus vele a szex, életemben először éreztem magam valaki mellett igazán nőnek."

Michael Phelps Forrás: AFP/Harry How

Mindezek ellenére Chandler attól tart, hogy a coming out veszélyeztetheti kapcsolatuk jövőjét: "Michael egy márka, és egy hozzám hasonlóval randizni nem a legjobb számára." Azt is hozzátette, reméli, hogy a rekorder olimpikon a szívére hallgat majd, és nem arra, mit mondanak az emberek.

Chandler egyébként azt is megosztotta a világgal, hogy szerelme még a héten elhagyja a rehabilitációt, ahova ittas vezetés miatt került.

Phelps még nem kommentálta az ügyet.