Örökletes orrprobléma okozta a teniszező vesztét

Martin Klizan, tenisz
UNITED STATES, New York : Martin Klizan of Slovakia falls on court against Tomas Berdych of the Czech Republic during their 2014 US Open men's singles match at the USTA Billie Jean King National Tennis Center August 29, 2014 in New York. AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARY
Vágólapra másolva!
Az ausztrál nyílt teniszbajnokság második fordulójában a negyedik szettben adta fel a portugál Joao Sousa elleni mérkőzést Martin Klizan. A 32. helyen kiemelt szlovák nagyon rosszul érezte magát, nemcsak a gyomra fájt, de légzési nehézségekkel is küzdött.

Egészségügyi problémák miatt adta fel szerdai, melbourne-i, második fordulóbeli mérkőzését Martin Klizan. A tenisz-világranglista 34. helyén álló szlovák játékos a portugál Joao Sousa 4:6, 7:6, 6:4, 1:0-s vezetésénél jelezte, nem tudja folytatni a játékot.

"Már aznap reggel is szörnyen érzem magam, fájt a gyomrom, a mérkőzésen pedig a légzésemmel voltak gondjaim. Valamilyen örökletes problémám van az orrommal, apám is ezzel bajlódott. Mindez a második szettben jött elő. A harmadikat már alig bírtam lejátszani, és utána azt kértem, hogy vehessek egy jeges fürdőt. Mivel ezt nem engedélyezték, nem volt más választásom, feladtam a meccset" - nyilatkozta Klizan.

Klizannak nem engedték a jeges fürdőt Forrás: AFP/Timothy A. Clary