Társoldalunk:

Phelpsnek 900 dollárt ért a bizarr szexélmény

2015.03.19. 10:39

Ismét állítólagos szexuális kalandjával került az újságok címlapjára a 18-szoros olimpiai bajnok Michael Phelps, akiről egy testes domina azt állítja, hogy 900 dollárért levizeltette magát.

A New Yorkban élő, 36 éves Kim Petro a National Enquirernek adott interjújában azt állította, hogy egy pikáns éjszakát töltött a 18-szoros olimpiai bajnok úszóval, Michael Phelpsszel.

"Phelps 2013 februárjában lépett velem kapcsolatba, a New York-i London Hotelben találkoztunk, ahol 900 dollárt kaptam tőle" – mesélt élményéről Kim, aki még poligráfos vizsgálatnak is alávetette magát, hogy bizonyítsa igazát.

Nem volt rossz Kim Petro órabéreForrás: Kim Petro

Elmondása szerint az úszólegenda telefonon vette fel vele a kapcsolatot, Fabian Marasciullo néven mutatkozott be, de élőben azonnal felismerte, hogy kivel van dolga. Elszívtak néhány marihuánás cigarettát, majd Phelps levetkőzött, de meglepetésre nem alsónadrágot vagy bokszeralsót, hanem női fehérneműt viselt.

"Amikor azt kérte, hogy igyak vizet, mielőtt összefutunk, már tudtam, mit szeretne. Fölé álltam, és lepisiltem" – mesélte a pikáns részleteket.

Phelps novemberben azzal került az újságok címlapjára, hogy korábbi barátnője, Taylor Lianne Chandler a Facebookon közölte a világgal, hogy férfiként született, és húszévesen operáltatta át magát nővé.

Michael Phelps és menyasszonya, Nicole JohnsonForrás: AFP/Getty Images/Mike Stobe

A decemberben ittas vezetésért felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt, egyébként a visszatéréssel kacérkodó úszó a múlt hónapban jelentette be, hogy eljegyezte a korábbi Miss Kaliforniát, Nicole Johnsont.