Vágólapra másolva!
Szepesi Nikolett nem talál munkát, és a botránykönyvéért járó pénz egy részét sem fizette ki neki az azóta csődvédelmet kért kiadó.

Az "Én, a szexmániás" című leleplező könyv megjelenése után a korábbi magyar úszónő meglehetősen sokat szenvedett.

"Amikor megjelent a könyv, hetekig hánytam, hasmenésem volt, pillanatok alatt lefogytam, és sokszor megeredt az orrom vére. Megviselt a nagy érdeklődés" – mondta a Borsnak Szepesi, aki szerint az Ulpius-ház egy teljes év bevételét nem fizette ki neki, azóta a kiadó csődvédelmet kért.

Szepesi hiába küldi el az önéletrajzát mindenhova Forrás: Ulpius-ház

Szepesi ezzel párhuzamosan nem talál munkát, sehol nem akarják alkalmazni. "Nemrég tizenhárom helyre elküldtem az önéletrajzomat is: virágkötőnek, asszisztensnek, recepciósnak. Egyedül egy önkormányzattól írtak vissza, hogy nem engem választottak. Gondolom, nem vették komolyan az önéletrajzomat. Vagy azt hitték, csak vicc. Pedig nincsenek nagy igényeim."

Mégsem házasodik Szepesi Nikihttp://www.life.hu/intim/20140622-szepesi-niki-uszono-es-parja-nem-hazasodik-ossze-iden.htmlKrasznai Tünde mellé állt Szepesi Nikihttp://www.life.hu/bulvar/20131216-az-rtl-klub-x-faktoranak-harmadik-helyezettje-krasznai-tunde-melle-allt-szepesi-niki-a.htmlLepkék szállnak ki Szepesi Niki fenekébőlhttp://www.life.hu/trend/20131112-szepesi-niki-egykori-uszono-hatalmas-lepke-tetovalast-csinaltatott-a-hatara.htmlÍgy néz ki Szepesi Niki hálószobájahttp://www.life.hu/kult/20131024-szepesi-niki-volt-uszono-megmutatta-lakasat-a-hal-a-tortan.htmlMegbántotta apját könyvével Szepesi Nikihttp://www.life.hu/bulvar/20130903-megbantotta-edesapjat-szepesi-jozsefet-szepesi-niki-a-botranykonyvvel.html