Vágólapra másolva!
Kucsera Gábor szűk két éve úgy könyörögte be magát Fábiánné Rozsnyói Katalin csapatába, de a mostani pozitív drogtesztjével nagy csalódást okozott a legendás kajakedzőnek.

Szerdán kiderült, hogy a kajakos Kucsera Gábor július közepén elvégzett drogtesztje kokainfogyasztás miatt pozitív lett. Kucsera kikerült a válogatott keretből, nem lehet ott a két hét múlva kezdődő milánói olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, és komoly eltiltásra is számíthat.

Az eset után a Blikk megkereste az edzőjét, Fábiánné Rozsnyói Katalint, aki markáns véleménnyel volt tanítványáról.

– mondta Fábiánné.

A világ- és Európa-bajnok Kucsera 2013 őszén jelentkezett Fábiánné Rozsnyói Katalinnál, hogy szeretne az ő irányítása mellett készülni.

Felejtse el a celebkedést

"Nem bántam vele kesztyűs kézzel. Elmondtam neki, lehet, hogy valaha volt valaki, de most nullán van. És ha akar még magának jövőt, felejtse el itt nekem ezt a celebkedést, nőjön be a feje lágya, mert én vagyok az utolsó lehetősége" – nyilatkozta akkor Fábiánné.

Kucsera Gábor Forrás: AFP


"Tudom, hogy sok időt vesztegettem el, és azzal is tisztában vagyok, hogy Kati néni számomra az utolsó lehetőség. Szeretném, ha be tudnám bizonyítani, hogy érdemes még velem együtt dolgozni. Nehéz időszak előtt állok, de mindent megteszek azért, hogy visszakapjam régi önmagamat" – mondta két éve a közös munkáról Kucsera.