Vágólapra másolva!
Nick Kyrgios öccse szerint bátyja összeverekedett az öltözőben Stan Wawrinkával, miután az ausztrál játékos meccs közben beszólt neki. További részletek is kiderültek a meglehetősen visszataszító ügyről.

A legfrissebb hírek szerint a Kyrgios-Wawrinka affér nem ért véget azzal, hogy utóbbi a sajtótájékoztatón alaposan lehordta az ausztrált, miután az meccs közben közölte vele, hogy haverja, „Kokkinakis megdöngette a barátnődet.”

Wawrinka a sajtótájékoztató után Twitteren is kikelt Kyrgios ellen, azt írta, "a legnagyobb ellenségemnek se mondanék ilyesmit. Az, hogy valaki ilyen mélységekig jut, nemcsak megdöbbentő, de elfogadhatatlan is.” De Kyrgios öccse, Christos szerint itt még távolról sem ért véget a történet.

Bunyó az öltözőben

Christos előbb Facebookra posztolta ki, hogy az öltözőbe érve Wawrinka nekirontott Kyrgiosnak. „Megragadta, lökdöste Nicket, majd egy csomó olyan dolgot vágott a fejéhez, amik kimerítik a becsületsértés fogalmát. Tudom, mert tanultam jogot. Szerencséje, hogy nem pereljük be” – írta Christos Kyrgios, majd utána még keménykedett is egy sort.

Donna Vekic, a központi figura Forrás: Donnavekic.com

„Szerencséd, te szarházi, hogy én nem voltam ott az öltözőben, mert akkor biztosan ki kellene hagynod néhány tornát a következő hetekben.”

Christos amúgy sem szokott vigyázni a nyelvére, egy ausztrál rádiónak adott nyilatkozatát például azért kellett megvágni, mert a Kokkinakis-ügyet firtató riporternek azt mondta, „Donna [Wawrinka barátnője] nagyon is bírta Kokkot”, ami angolul egészen más értelmet nyer, ha a nevet a hasonló hangzású cock szóval helyettesítjük – márpedig ez egy rádióinterjú volt.

Mondott mást is meccs közben Kyrgios

Az atmoszféramikrofonok azt is felvették a Kyrgios-Wawrinka meccsen, hogy Kyrgios csak úgy magának azt mondja Wawrinkáról, „Ez meg egy 18 évest kefélget.” Az ATP csütörtökön bejelentette, hogy megbüntette a játékost, pénteken pedig az is kiderült, hogy Kyrgios 4700 fontot (kb kétmillió forint) kénytelen befizetni a nemzetközi teniszszövetség pénztárába.

Nick Kyrgios Forrás: AFP/Adrian Dennis

Kyrgios, aki Twitteren bocsánatot kért, a helyszínen azt nyilatkozta, Wawrinka is beszólt neki a meccs közben, azért szólt vissza, majd elárulta azt is, hogy korábban is volt nézeteltérése a svájcival, aki egyszer azzal vádolta meg, hogy szimulál.

A montreali közönség nem volt valami megbocsátó, Kyrgiost kifütyülték a következő meccse előtt, amit John Isnerrel szemben el is veszített 7-5, 6-3 arányban.