Vágólapra másolva!
Élete legmókásabb és legszórakoztatóbb sajtótájékoztatóján járt Vlagyimir Klicsko, a profi nehézsúlyú ökölvívás királya. Az ukrán bokszoló október 24-én, Düsseldorfban Tyson Furyval méri majd össze erejét a WBO, az IBF és a WBA címéért, de a brit elképesztő jelenetet rendezett a szerdai médiaeseményen.

Fury Batman-jelmezben jelent meg, és előbb a földre vitte és lecsapta az ősellenség Jokernek öltözött barátját, majd jelezte Klicskónak, hogy egy hónap múlva így intézi el őt is.

"Te még sohasem harcolták a cigányok királyával, sohasem bokszoltál egy királlyal. Te egy senki vagy, egy öregember. Ki foglak ütni" - szónokolt Fury.

Tyson Fury, mint Batman Forrás: Twitter.com/tyson_fury

Klicsko egyszerűen bohócnak titulálta ellenfelét, mire Fury kicsit izmozott, hogy ő jó doktorként szívesen ad egy kis terápiát akár már ott, a sajtótájékoztatón is.

"Személyes küldetésnek érzem, hogy megszabadítsam az ökölvívást ettől az unalmas fickótól. Nagyon izgatna, hogy beverjem a pofád, és bebizonyítsam, hogy friss vér vagyok a súlycsoportban" - tette hozzá Fury.

A 27 éves brit eddigi 24 mérkőzését mind megnyerte, 18-at kiütéssel. Vlagyimir Klicsko 64 győzelem (53 KO) mellett háromszor kapott ki, utoljára 2004. április 10-én Lamon Brewstertől.