Vlagyimir Klicsko egyre gyengébb

KLICSKO, Volodimir
Going, 2015. november 10. Volodimir Klicsko címvédő ukrán profi nehézsúlyú ökölvívó, a Boksz Világszövetség (WBA), a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF), a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) bajnoka edz az ausztriai Goingban 2015. november 10-én. Klicsko és kihívója, a brit Tyson Fury a WBA világbajnoki címvédő meccsét november 28-án vívja Düsseldorfban. (MTI/EPA/Johann Groder)
Vágólapra másolva!
Sokan szeretnének látni egy címegyesítő mérkőzést a WBC nehézsúlyú bajnoka, Deontay Wilder és a többi nagy szervezet címvédője, Vlagyimir Klicsko között.

A két ökölvívó között csaknem 10 év korkülönbség van Klicsko javára, ugyanakkor a rutin abszolút a 39 éves ukrán ökölvívó mellett szól.

A Klicskóhoz nagyon hasonló paraméterekkel bíró veretlen amerikai úgy gondolja, bármikor le tudná győzni a WBO/IBF/WBA szervezetek uralkodóját.

Pedig nem úgy néz ki, mint aki rossz erőben van Forrás: MTI/EPA/APA/Johann Groder

"Ha holnap megmérkőznénk, akkor is megverném. Rengeteget fejlődtem 2012 óta, amikor együtt edzettünk, ő pedig egyre gyengébb.

Ismerjük egymást, tudom, hogy képes vagyok legyőzni, és azt is tudom, mi kell ehhez. Nincs neki már annyi a tankban, mint nekem. Ennyire kemény, gyors és erős ellenfele még soha nem volt, mint én."