Társoldalunk:

Aputesttel lett Eb-aranyérmes a magyar klasszis

2015.12.04. 10:24

Verrasztó Dávid az utóbbi időben humorral és öniróniával fűszerezi a felkészülését és a sikereit, az izraeli úszó-Eb-n megnyert aranyérme után például a díjat kinyomott hassal mutatta meg. A siker után nem is titkolta, hogy van rajta öt kiló felesleg.

Az ismerősei persze vevők a humorra, "Gratula, imádunk Verrasztó Dávid, így, ahogy vagy!", és hasonló reakciókat kap a világ- és Európa-bajnok, aki így nyilatkozott a diadal után.

Forrás: Verrasztó Dávid / Facebook

"Ez van: aputest... Van rajtam vagy öt kiló, a Világkupa mellett nem lehetett úgy edzeni, hogy ez lemenjen rólam. Úgyhogy ezt csakis megfelelő taktikával lehetett ellensúlyozni, ami működött, bár Pavoni is nagyon okosan versenyzett, nem akart elém menni, mert tudta, hogy szeretek ráúszni az előttem lévőre. Én viszont jól osztottam be az erőmet, ami ennek a testnek a mozgatásához kellett - 4:01.8-at akartam úszni, 4:02.4 sikerült, itt most a győzelem volt a lényeg, ez megvan, és végre jöhetnek a normális edzések. A végén nagyon kaparni kellett" - értékelt a győztes a szövetség hivatalos Facebook-oldalán.