Társoldalunk:

Ilyen nagypofájú bokszolót is ritkán hallani

2015.12.26. 15:36

Nem tett le a világbajnoki címek hajszolásáról a veterán, korábbi félnehézsúlyú világbajnok, Antonio Tarver. Az utóbbi években már nehézsúlyban vitézkedő 47 éves bokszoló szerint az súlycsoport elitje méltatlanul mellőzi őt, és biztos abban, hogy egy este alatt lerendezte volna Tyson Furyt és Vlagyimir Klicskót.

“Szívesen kiállok Steve Cunninghammel még egyszer, de vajon ő akarja-e ezt? Inkább bajnokokkal kellene mérkőznöm, a nevemet velük kellene egy lapon emlegetni. Elegem van abból, hogy mindenkinek megadom a nagy lehetőséget, nekem meg nem jár meg ugyanez" - dühöngött Antonio Tarver.

 félnehézsúly korábbi profi világbajnokának kijelentéseit azért nehéz komolyan venni, mert abban a súlycsoportban szedte össze eddigi hat vereségét. Ennek ellenére nagyszájjal nyilatkozott a legjobb nehézsúlyúakról.

Antonio TarverForrás: AFP/Torsten Blackwood

"Tyson Furyt és Deontay Wildert akarom. Mi a probléma? Eleget tettem már a lehetőségért. A nehézsúlyú világbajnoki címért akarok bunyózni. Nehézsúlyúként veretlen vagyok és 2009 óta nem veszítettem mérkőzést. Ne vicceljünk már! Furyt és Klicskót egymás után, egy este alatt lerendeztem volna! Előbbit tisztelem, mert megtette, amit kellett, de a lehetőségemet akarom. Azt, hogy nehézsúlyú bajnok legyek. Amíg valaki le nem győz, addig nem adom fel!" - tette hozzá.

Forrás: Profiboksz.hu