Miklós Edit ismét sikeres lenne Crans Montanában

Miklós Edit Beaver Creek, 2015. február 3.
Miklós Edit edz a lesiklásra az alpesi síelők világbajnokságán a Colorado állambeli Beaver Creekben 2015. február 2-án. (MTI/EPA/EXPA/Johann Groder)
Beaver Creek, 2015. február 3. Miklós Edit edz a lesiklásra az alpesi síelők világbajnokságán a Colorado állambeli Beaver Creekben 2015. február 2-án. (MTI/EPA/EXPA/Johann Groder)
Vágólapra másolva!
Miklós Edit szombaton hasonlóan jól akar szerepelni a női alpesi sízők Világkupa-sorozatának Crans Montanában sorra kerülő állomásán, mint két éve, amikor ugyanott ötödik lett lesiklásban.

A 27 éves magyar sportoló nemcsak a szép emlékei miatt bízhat a jó eredményben, hanem a mostani szezonban mutatott teljesítménye alapján is. Az erdélyi születésű síző a 2015-16-es idényben többször végzett már az első tízben, legutóbb, szombaton Garmisch-Partenkirchenben például a hetedik legjobb idő volt az övé.

"A múlt heti garmischi versenyem után viszonylag gyorsan kipihentem magam, masszázs és edzések segítettek a regenerálódásban. Az előttem álló hétvégén ugyan két versenyszámot rendeznek, de én csak lesiklásban indulok, a vasárnapi szuper-kombinációban nem állok rajthoz" - idézte a magyar szövetség hírleve Miklós Editet.

Miklós Edit Forrás: MTI/EPA-APA/Johann Groder

Miklós Edit megemlítette: sokat jelent számára az a tudat, hogy ezen a versenyen egyszer már gyors volt. "Nagyon hajtok majd az újabb sikerért" - mondta.

A 2014-es szocsi olimpián lesiklásban hetedik magyar síző a szakági Világkupában a 12. helyen áll 137 ponttal, míg az összetett pontversenyben a 41. pozíciót foglalja el 143-mal.