Társoldalunk:

Csúnya sérülés miatt befejezheti minden idők egyik legjobb bunyósa

2016.08.15. 07:54

Floridában, Pensacolában, azaz hazai pályán lépett ringbe a hétvégén minden idők egyik legjobb profi ökölvívója, Roy Jones Jr., aki pontozással győzte le 10 menetben sokadvonalas ellenfelét, Rodney Moore-t, de lehet, hogy ez volt az utolsó meccse.

A szurkolók szerették volna természetesen, ha a 47 éves egykori pound for pound éllovas kiüti riválisát, amire egészséges körülmények között minden esélye meglett volna, ám Jones - mint utóbb kiderült - a mérkőzésen komoly sérülést szedett össze, jobb karjában elszakadt a bicepszizom, ami miatt vélhetően sokat kell pihennie - írja a Profiboksz.hu.

Forrás: RIA Novosti/Alexey Filippov

Jones úgy gondolja, ez akár a végét is jelentheti pályafutásának: "Lehet, hogy ez volt az utolsó meccsem. Mindenki szerette volna még egyszer látni Roy Jonest Pensacolában. Tudtam, hogy immár közel a befejezés. Meglátjuk, mennyi időt kell pihennem. Hosszú ideje nem voltam ennyire jó állapotban. Nagyon erős voltam. Szerencse, hogy a jobbosom szállt el, mert ott volt még a bal kezem, amit így háromszor annyit használtam. Ha tudod használni a balodat, akkor simán gyűjtheted a pontokat a jabekkel, és minden oké. Ha a bal karod sérül le, akkor viszont gondban lehetsz, mert ha jobbokat ütsz, nehezebb visszazárnod, és nyitva maradsz a kontrákra" - nyilatkozott Jones.