Figyelmeztették, mert sms-t küldött a feleségének

Marcos Bagdatisz, tenisz
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 04: Marcos Baghdatis of Cyprus reacts against Gael Monfils of France during his fourth round Men's Singles match on Day Seven of the 2016 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 4, 2016 in the Queens borough of New York City. Mike Stobe/Getty Images for USTA/AFP
Vágólapra másolva!
Marcos Bagdatisz három sima szettben kikapott a francia Gael Monfils ellen, és kiesett az amerikai nyílt teniszbajnokság 4. fordulójában. A ciprusi teniszezőt a játékvezetőnek figyelmeztetnie kellett, mert az egyik szünetben a mobilját piszkálgatta.

A ciprusi játékos 6:3, 6:2, 6:3-ra maradt alul Monfilsszel szemben, de nem elég, hogy rosszul játszott, még a játékvezetőnek is figyelmeztetnie kellett, amiért okostelefonját nyomkodta az egyik szünetben.

„Óh, semmi extrát nem csináltam, csak egy sms-t írtam a feleségemnek” – idézte Bagdatiszt a L'Equipe sportnapilap internetes oldala.

„Nagyon csalódott voltam a játékom miatt, és szerettem volna beszélni a feleségemmel. Persze figyelmeztetést kaptam, de azért ez mégsem olyan, mintha az edzőmmel beszélgettem volna. Pályafutásom során először tettem ilyet” – mondta.

Eredmények, férfi egyes, nyolcaddöntő:
Monfils (francia, 10.) – Bagdatisz (ciprusi) 6:3, 6:2, 6:3
Tsonga (francia, 9.) – Sock (amerikai, 26.) 6:3, 6.3, 6:7 (7-9), 6:2

Női egyes, nyolcaddöntők:
Wozniacki (dán) – Keys (amerikai, 8.) 6:3, 6:4
Sevastova (lett) – Konta (brit, 13.) 6:4, 7:5
Vinci (olasz, 7.) – Curenko (ukrán) 7:6, 6:2.