Társoldalunk:

El sem hiszem, hogy egy vízben úszom Katinkával

2016.09.15. 12:40

A többszörös Ironman-győztes Kropkó Péter lánya, Kropkó Márti teljesen odavan Hosszú Katinka új úszósulijáért, az Iron Aquaticsért. 

A fiatal sportoló a Facebookon arról ír, hogy már a suliban mocorog az edzések előtt, annyira várja, hogy induljon az "usziba". 

"Fél órával az edzés előtt toporgok a medence körül. Mikor csobbanunk már?" 

Kropkó szerint Katinka folyton mosolyog, míg Shane Tusup és Darren angolul beszélnek az úszókhoz folyamatosan. "Hamarosan mindent értünk." 

Az edzés aztán így zajlik: "Katinka tart egy bemelegítő tornát. Annyira természetesen viselkedik, mi meg le se tudjuk venni a szemünket róla. Közben azon gondolkozom, hogy ez képtelenség, nem hiszem el, pedig látom, érzem. Ő is csobban, és mi is. Az edzők a parton állnak. Úgy érzem, szétszedem a medencét, pedig tudom, hogy távol vagyok tőle. Azt mondják, megszokjuk idővel, hogy egy ekkora úszó hozzánk ér, hozzánk szól, folyton mosolyogva köszön. Szerintem sosem fogom megszokni, nem lehet, annyira tisztelem." 

Mint mondja, edzés után, előtt, alatt "kötelező" a pacsi, és ennek Shane a nagymestere. "Darren egész végig mutogat, beszél a partról, hogyan húzzunk, mire figyeljünk. Mindenki vigyorog, azt hiszem, nem hiszi el senki, ami történik. Azt, hogy a világon hány úszó él, és éppen mi úszhatunk vele. Akinek egy hónapja milliók drukkoltak és világszerte csodálják. Akinek a könyveit két nap alatt felfaltam. Végzünk az edzéssel, mindenki vigyorog, jön a csapatkiáltás, pacsi. Nézem Katinkát. Ő még akkor is úszik, úszik tovább. Várom a következő edzést. Az Iron Aquaticsban."