Ha feljön nehézsúlyba, megeszem vacsorára

David Haye, boksz, ökölvívás
David Haye (C) raises his belt trophy after winning the WBO International and WBA Intercontinental Heavyweight Championship fight at the West Ham football stadium in east London on July 14, 2012. David Haye won the match in the fifth round by a knockout. AFP PHOTO / LEON NEAL / AFP PHOTO / LEON NEAL
Vágólapra másolva!
A múlt hétvégén a BJ Flores ellen védte meg profi ökölvívó világbajnoki címét a WBC cirkálósúlyú bajnoka, Tony Bellew. Jövőre a tervek szerint David Haye ellen is ringbe száll.

A brit Bellew egyoldalú mérkőzésen, négy menet alatt intézte el 37 éves kihívóját, majd a meccs után egyből összebalhézott a szorító mellett helyet foglaló David Haye-jel.

A két fél a jövő évben a tervek szerint nehézsúlyban megütközik egymással, Haye pedig úgy gondolja, nem lesz komolyabb problémája honfitársával.

David Haye Forrás: AFP/Leon Neal

"Bellew-nak kőkemény öklei vannak, de vajon ez ellenem is hatásos lesz? Aligha. A védelme igen szellős volt, beszedett pár keményebb ütést még így is. Ellenem elég, ha egyet bekap. Ha feljön nehézsúlyba, megeszem vacsorára. Elég lesz egy balegyenes is, hogy kifektessem" – idézte Haye-t a Profiboksz.hu szakportál.