Hét menet után már nem jött ki a sarokból

Vaszil Lomacsenko, boksz, ökölvívás
NEW YORK, NY - JUNE 11: Vasyl Lomachenko holds the championship belt after defeating Roman Martinez by knock out during the fifth round of their Junior Lightweight WBO World Championship bout on June 11, 2016 at the Theater at Madison Square Garden in New York City. Rich Schultz/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Megvédte a WBO nagypehelysúlyú világbajnoki címét Vaszil Lomacsenko, az ukrán bokszoló THO-val győzött a jamaicai Nicholas Walters ellen.

Újabb látványos és eredményes produkcióval igazolta klasszisát, és megvédte a WBO nagypehelysúlyú világbajnoki címét Vaszil Lomacsenko.

A 28 éves ukrán bunyós Las Vegasban csapott össze a veretlen, kifejezetten veszélyesnek tartott Nicholas Walterssel, akitől a szakma azt várta, hogy megnehezíti riválisa dolgát.

A találkozó ehhez képest bántóan egyoldalúan alakult, és a kiválóan mozgó, demoralizáló kombinációkkal operáló Lomacsenko a boksz minden elemében felülmúlta Walterst, a jamaicai kihívó pedig a 7. menetet követő szünetben fel is adta a mérkőzést, írta a Profiboksz.hu szakportál.