Társoldalunk:

Ana Ivanovic nagy bejelentésre készül szerdán

2016.12.27. 21:55

A korábbi világelső női teniszező, a szerb Ana Ivanovic a közösségi oldalán készül egy "fontos bejelentésre". A találgatások elindultak, hogy vajon babát vár vagy visszavonul. Vagy mindkettő?

"Kedves barátaim és szurkolóim. Figyeljétek holnap délután 6-kor a Twitter-oldalamat, ahol élőben fogok valami fontosat megosztani veletek" - jelent meg a titokzatos üzenet Ana Ivanovic közösségi oldalán kedden este.

Hogy mi lehet az a fontos dolog, amit élő videós közvetítésben kell tudatni a majd' 3,3 milliós Facebook-táborral magyar idő szerint este 7-kor? Nos, a találgatások két irányban indultak el: egyesek szerint a mosoly arra enged következtetni, hogy nem a visszavonulását fogja bejelenteni a korábbi Roland Garros-győztes és világranglista első (mindkét esemény 2008-ban történt), hanem azt, hogy anyai örömök elé néz. 

Vagy-vagy

Ivanovic idén júliusban ment hozzá a korábbi német válogatott focistához, Bastian Schweinsteigerhez, és nem lenne meglepő, ha 29 évesen úgy gondolná, hogy szünetet tart, és majd a szülés után újra felveszi a profi tenisz fonalát.

Mások ellenben már azt pedzegetik, hogy a nem éppen rózsásra sikerült 2016-os szezon volt Ivanovic hattyúdala. Az egykori világelső az idei évben nem nyert egyetlen tornát sem (2003-as profi debütálása óta összesen 15 WTA-tornát nyert), hat tornán is az első körben búcsúzott, a világranglistán pedig visszacsúszott a 65. helyre. 

Szerdán este 7-kor már okosabbak leszünk, és várhatóan mindkét kérdésre választ kapunk.