Társoldalunk:

Zavarja, ha leszbikus ellenfelei bámulják

2017.02.08. 09:27

Jekatyerina Bicskova azt mondta egy spanyol lapnak: nem zavarja, hogy a teniszezőnők között vannak leszbikusok, de nem szereti, ha bámulják az öltözőben. 

"Nem próbálkozott konkrétan senki, de az öltözőben nem lehet nem észrevenni őket. És nem valami kellemes dolog, hogy megállás nélkül téged bámulnak. Iszonyú idegesítő. Nem érdekel, ki kivel fekszik le, de ha már ennyi időt kell együtt töltenünk, tiszteljük már egymás személyes terét.  Ne szólj hozzám, ne bámulj, és ne mássz bele a terembe!" – háborgott a Marca riportjában Bicskova.

A világranglista 153. helyén álló orosz teniszezőnő szerint sok a leszbikus teniszezőnő, szerinte "10-ből legalább egy" versenyző a saját neméhez vonzódik, majd hosszan sorolja azokat, akikről köztudott a szexuális irányultságuk. 

Bicskovát zavarja, ha bámuljákForrás: AFP/2011 Getty Images/Patrick Mcdermott

"Rennae Stubbs, Lisa Raymond, [Eleni] Daniilidou, [Francesca] Schiavone, Larson. Aztán ott van az ausztrál Casey Dellacqua, akinek még egy gyereke is van." 

Bicskova azt is elmesélte, sokan dohányoznak a legjobb játékosok közül, például David Ferrer napi egy doboz cigit füstölt el, de több belga játékosra mondta, hogy nem csak a bulikon gyújtanak rá, hanem csak úgy, hétköznapokon is.