Vágólapra másolva!
Hollywoodban ünnepelte a 30. születésnapját Marija Sarapova, az oroszok ötszörös Grand Slam-győztes teniszezője.

Az eltiltása után visszatérésre készülő klasszis egy testhez simuló fekete ruhában, fekete bakancsban érkezett a buliba, és néhány képet is megosztott az Instagram-oldalán.

Because it's so bright out past midnight

Maria Sharapova (@mariasharapova) által megosztott bejegyzés,

Az 1987. április 19-én született játékos egyike azon hat női teniszezőnek, aki mind a négy Grand Slam-tornán győzni tudott legalább egyszer. Pályafutása során eddig 36 484 486 dollárt keresett, ezzel Serena Williams mögött a második helyen áll. 2010-ben hetvenmillió dolláros szerződést kötött a Nike-val, 2012-ben pedig saját márkájú cukorkát dobott piacra Sugarpova néven.

Marija Sarapova Forrás: AFP/2017 Getty Images/Joe Scarnici

Sarapova az elsők között bukott meg a 2015 decemberében tiltólistára került meldoniummal. Doppingtesztje tavaly januárban, az ausztrál nyílt bajnokságon lett pozitív. A nemzetközi szövetség júniusban két évre eltiltotta, a nemzetközi Sportdöntőbíróság azonban októberben 15 hónapra enyhítette a büntetését, így az április 24-én kezdődő stuttgarti tornán szabadkártyával már ismét versenyezhet.

Last nights memories FOREVER!!

Maria Sharapova (@mariasharapova) által megosztott bejegyzés,

Egy interjúban elárulta, csak úgy bírta ki a kényszerszünetet, hogy sokat ivott.

The birthday table

Maria Sharapova (@mariasharapova) által megosztott bejegyzés,

A tenisztársak nem túlzottan örülnek a visszatérésének, a cseh Barbora Strycova azt mondta róla, nincsenek barátai a WTA mezőnyében, senkivel nem ápol különösebben jó kapcsolatot.

This way to the 30 club

Maria Sharapova (@mariasharapova) által megosztott bejegyzés,

A spanyol Garbine Muguruza szerint a játékosokat cseppet sem érdekli a visszatérése, úgy fogalmazott, ő már nem is emlékszik Sarapovára.