Ijesztő videó: az úton támadtak a bajnok atléta autójára

Vágólapra másolva!
Szilárd lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot Tatjana Mirkovic-Jelaca, Európa-bajnoki ezüstérmes szerb gerelyhajító és férje, amikor két férfi támadta meg autójukat, miközben egy fizetőkapun próbáltak áthaladni – számolt be a Szabad Magyar Szó.

Tatjana Mirkovic-Jelaca két év után tért vissza az atlétikapályára, a Krusevacon megrendezett országos bajnokságon aranyérmes lett a gerelyhajítók versenyében. Hazafelé két férfi támadt autójára, amelyet férje vezetett és az édesapja is bent ült. Lélekjelenlétüknek köszönhetően gyorsan bezárták az ajtókat, így a támadók csak a visszapillantó tükröket törték le és a járművet rugdosták össze, miközben halálos fenyegetéseket kiabáltak.

Egyes információk szerint az autópályán történhetett valami a két autó között, erre érkezett meghökkentő reakció a két támadó részéről, akiket a videofelvétel alapján keres a rendőrség.

Tatjana Mirkovic-Jelaca Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

„Ezúton felkérem a sportolókat és a barátaimat, hogy mutassanak példát másoknak, hogy ilyen stresszes helyzetekben alkalmazzák az önkontrollt és hívják a rendőrséget. Ennek a két személynek, akik halálosan megfenyegettek bennünket, sikerült elmenekülniük a helyszínről, a rendőrség jelenleg végzi a dolgát. Állítsuk meg az erőszakot!" – idézi a Szabad Magyar Szó a sportolónő a Facebookon megosztott videóhoz mellékelt mondatait.