Társoldalunk:

Brutál motivációs videó készült a magyar fitneszvilágbajnokról

2017.07.18. 08:24

A többszörös világbajnok, FitFight-tanfolyamvezető és a FitFight-edzésmódszer megalkotója a Hősök terén tartott egy nem akármilyen bemutatót. De hogyan lehet, hogy senki nem volt ott Budapest egyik legforgalmasabb részén?

Hajnali 5 óra volt a forgatás idején, csak a galambok repdestek, sehol egy ember. Bemelegítésként csináltam pár rúgást, amit Réti Gerzson fotósom rögzített. Nagy longboardos, és ekkor jött az ötlet, mi lenne, ha miközben nyomom a rúgás-kombinációkat, ő longboardon gurulva videózna. Így született meg ez a videó" - mesélte Csörgő Adrienn, aki több szervezetnél is világbajnoki címet szerzett.

"Az egész helyszínnek varázslatos hangulata volt, hajnalban, napfelkelténél, a nagy magyar történelmi hőseink figyelő tekintete előtt... Imádtam!" - tette hozzá.

Adrienn nagyon szereti a küzdősportokat, ezért is alkotta meg a saját küzdősportos fitneszirányzatát, a FitFightot. „A mostani videó azért született meg, mert az online FitBody edzővideókhoz forgatunk mindig más helyszínen, és a Hősök tere volt a következő, amit kinéztünk."

Névjegy

WBPF Fitness World Champion
Wabba Miss Fitness Universe
Superbody Fitness Model Champion
Abpf Sportmodel Cup Winner
WBPF Grand Prix Overall Winner
WBPF Athletic Physique szakágvezető és nemzetközi bíró
IWI személyi edző és versenyfelkészítő
IWI FitFight tanfolyamvezető és a FitFight-edzésmódszer megalkotója